DSpace/Dipòsit Manakin

Periodisme gastronòmic: Una aproximació a les seves particularitats

Registre simple

dc.contributor Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació
dc.contributor.author Prat Llorenç, Sergi
dc.date.accessioned 2019-02-05T18:25:53Z
dc.date.available 2019-02-05T18:25:53Z
dc.date.created 2018
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10854/5670
dc.description Curs 2017-2018 es
dc.description.abstract Aquest treball de final de grau analitza diverses plataformes digitals especialitzades en contingut gastronòmic amb l’objectiu de definir algunes de les seves característiques principals. L’anàlisi es centra en algunes de les característiques pròpies dels mitjans a internet com: la hipertextualitat, l’ús de contingut multimèdia i la interactivitat. Amb els resultats d’aquesta anàlisi volem definir algunes de les pautes que segueixen aquesta tipologia de mitjans així com observar si s’han adaptat total o parcialment al mitjà digital. es
dc.description.abstract This final degree work analyzes various digital platforms specialized in gastronomic content with the objective of defining some of its main features. The analysis is based in some of the characteristics typical from internet media such as: hypertextuality, multimedia content used and interactivity. With the results of this analysis we want to define some of the guidelines of that kind of media as well as observe whether they have been totally or partially adapted to the digital media. es
dc.format application/pdf es
dc.format.extent 122 p. es
dc.language.iso cat es
dc.rights Tots els drets reservats es
dc.subject.other Periodisme es
dc.subject.other Gastronomia es
dc.title Periodisme gastronòmic: Una aproximació a les seves particularitats es
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis es
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/closedAccess es

Text complet d'aquest document

Registre simple

Buscar al RIUVic


Llistar per

Estadístiques