Registre simple
dc.contributor |
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació |
|
dc.contributor.author |
Balagué Bernaus, Jordi |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-27T16:32:17Z |
|
dc.date.available |
2020-11-27T16:32:17Z |
|
dc.date.created |
2020-05-15 |
|
dc.date.issued |
2020-05-15 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10854/6347 |
|
dc.description |
Curs 2019-2020 |
es |
dc.description.abstract |
El projecte audiovisual a realitzar és GASTRONOMIA EN COTXE. Gastronomia
perquè busco la part d'un producte alimentari principal com a eix conductor de la
narració i en cotxe, perquè em desplaço per arreu de Catalunya buscant
l'essència i les diferents riqueses culinàries del país així com la cultura, les
tradicions i la restauració.
Gastronomia en cotxe, és la realització d'una temporada audiovisual distribuïda
en un total de 13 capítols que recorre arreu del territori català a la recerca
d'aquests productes i la gent que els hi interacciona i hi treballa dia rere dia.
El programa va dirigit a totes les persones que els apassiona el món de la
gastronomia, la cultura, la restauració i el territori. És un programa apte per a
totes les edats, on els més petits i els més grans seran partícips d'aquesta
aventura culinària.
Els continguts són principalment de diferents àmbits de la cultura i la
gastronomia. Partint d'un eix principal com un producte local, obtenim diferents
fonts d'informació i així, aportem un contingut variat i transversal en cada episodi.
El projecte té un eix multimèdia on les xarxes socials, puntal en la comunicació
de masses, aporta un contingut exclusiu a l'hora de desvetllar el programa que
anirà a continuació, i que ens dóna un plus d'informació. Per exemple, podem
conèixer la vida del cuiner que treballa el producte mitjançant petites càpsules a
les xarxes socials (Facebook i Instagram) o conèixer el grup musical que ens
acompanyarà a cada edició a través dels seus temes a Spotify.
Gastronomia en cotxe neix de la necessitat de visualitzar aquests productes, a
vegades, desplaçats o directament oblidats en la seva cadena alimentària.
Viscuts els últims esdeveniments que han passat arreu del món a causa de la
pandèmia global de la COVID-19, el treball de caràcter professionalitzador ha
estat readaptat a acadèmic quan el projecte es trobava en una fase molt
avançada de la seva realització i a punt de rodatge a tres dies vista, ja que es
decreta el dia 12 de març el confinament i a partir del dia 16 de març estava
previst l’inici del rodatge. |
es |
dc.format |
application/pdf |
es |
dc.format.extent |
71 p. |
es |
dc.language.iso |
cat |
es |
dc.rights |
Tots els drets reservats |
es |
dc.subject.other |
Televisió -- Programes |
es |
dc.subject.other |
Cuina |
es |
dc.title |
Gastronomia en cotxe: producte audiovisual itinerant |
es |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
es |
dc.rights.accessRights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
es |
Text complet d'aquest document
Registre simple