DSpace/Dipòsit Manakin

El Comerç de proximitat : Experiències a Osona i El Vallès

Registre simple

dc.contributor Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació
dc.contributor.author Aymerich Tarrés, Queralt
dc.date.accessioned 2015-10-02T09:24:41Z
dc.date.available 2016-05-31T23:04:54Z
dc.date.created 2015-06
dc.date.issued 2015-06
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10854/4253
dc.description Curs 2014-2015 ca_ES
dc.description.abstract El present treball mostra com es desenvolupa una tipologia de comerç que en els darrers anys ha pres molta força entre la societat: el comerç de proximitat. En primer lloc, s’analitza un dels primers problemes que hi ha de fons i del qual en seria una de les solucions l’adopció d’aquesta forma de venda: la petjada ecològica creixent derivada de les actuacions de l’home sobre la Terra per cobrir les seves necessitats i els problemes mediambientals i de salut que això comporta. A continuació, s’exposa el marc teòric del treball, en el qual es defineix extensament el concepte a tractar i es mostren els principals elements d’anàlisi i models de comerç. D’aquesta manera es contextualitza l’estudi. Tot seguit s’acota l’estudi a nivell geogràfic i es mencionen alguns fets característics tals com dades demogràfiques i econòmiques, característiques culturals i històriques. En segon lloc es mostra la part més pràctica de l’estudi, que consisteix en l’anàlisi del consumidor de l’actualitat i del seu comportament de compra. La investigació es porta a terme primer a nivell general i, llavors, es concreta al consumidor de productes de proximitat. Tot seguit es detallen les accions més rellevants desenvolupades a nivell català per fomentar el consum de productes locals, ja que han col·laborat enèrgicament a crear consciència entre la població. Més endavant es determinen els distintius oficials de productes que posen de relleu l’origen, la qualitat i el respecte al medi ambient dels mateixos i, finalment s’analitzen tres casos que segueixen tres models diferents dels exposats en la part teòrica per mostrar com els productors es desenvolupen en el mercat i quines criteris i estratègies segueixen a l’hora de comercialitzar els seus productes i quin és el valor que els permet tenir èxit. Finalment es desenvolupa un apartat en el que s’inclou una iniciativa significativa i única que promou la filosofia del comerç de proximitat i dels productes artesans i ecològics entre la societat i, sobretot en la restauració com a contraposició a la alimentació ràpida i amb pocs components saludables. Es conclou l’estudi amb el desenvolupament de les conclusions, on es reflecteixen els resultats de la investigació. ca_ES
dc.description.abstract The present work shows how is performing a trade type that has grown strongly: the proximity trade. First of all, we analyse one of the most important problems behind this, and that the proximity trade could be a good solution: the growing ecological footprint caused by the impact of the human actuations in the planet to cover its needs. After that, we expose the theoretical frame, where we define the concept and we also show the main analysis items and the trade models. With that, we contextualize the study. Then, we concentrate the work on a geographical level and we mention some peculiar facts like demographical, economic, cultural and historical data. Second of all, we show the practical part of the study that consists in the analysis of the consumer and its purchasing behaviour. The investigation is first carried through generally and then in a concrete way, focusing on the proximity trade producer. Next, we explain the main actions developed by the Catalan government to encourage the local trade, because this collaboration has created consciousness among society. Then, we determine the official badges of the products that emphasize the origin, the quality and environmental respect. After that, we analyse three real cases that follow three different models that we have exposed in the theoretical part to show how the producers are performing in the market and the criteria and strategies that they use to commercialise their products. In this point, we also explain the added value that builds their success. Finally we develop a section that includes a unique initiative that promotes the proximity trade philosophy and the ecological and craft products and especially, in the restoration industry as a contrast to fast food. The study ends with the conclusions, where we explain the investigation results. ca_ES
dc.format application/pdf
dc.format.extent 63 p. ca_ES
dc.language.iso cat ca_ES
dc.rights Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons ca_ES
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ ca_ES
dc.subject.other Comerç ca_ES
dc.subject.other Comerç al detall ca_ES
dc.subject.other Consumidors -- Conducta ca_ES
dc.title El Comerç de proximitat : Experiències a Osona i El Vallès ca_ES
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis ca_ES
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/openAccess ca_ES

Text complet d'aquest document

Registre simple

Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons

Buscar al RIUVic


Cerca avançada

Llistar per

Estadístiques