DSpace Repository

"Choice" (Chocolate and Icecream) : Anàlisi de la viabilitat d'una empresa que ofereix gelats únicament elaborats amb xocolata

Show simple item record

dc.contributor Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació
dc.contributor.author Pujol Aparicio, Marc
dc.date.accessioned 2019-11-26T16:57:22Z
dc.date.available 2019-11-26T16:57:22Z
dc.date.created 2019-05-18
dc.date.issued 2019-05-18
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10854/6025
dc.description Curs 2018-2019 es
dc.description.abstract Aquest treball estudia la possibilitat d’introduir al mercat un nou concepte de gelateries on únicament s’ofereixen gelats de xocolata d’elaboració artesana. El valor afegit d’aquest projecte radica en aprofitar la temptació cap a aquest producte per oferir als clients una gamma de cacaus provinents de diferents parts del món que variaran en gust i olor depenent de la regió i les condicions en les que s’hagi cultivat, per tal que experimentin emocions úniques en tots els seus sentits, essent el repte principal la demostració de que hi pot haver una varietat inimaginable en un producte tan uniforme. Aquest projecte es veurà recolzat i proveït per una de les principals multinacionals de cacau anomenada Callebaut, líders en pràcticament tots els països i amb la seu principal a Zurich. Aquests doncs, es presenten com a ideòlegs de la gamma de productes però que fins al moment ningú a posat en disposició dels consumidors en el format que s’oferirà la nostra idea de negoci on els clients seran assessorats per els professionals de l’empresa. Sota el nom de “Choice” (Chocolate and Ice-cream) l’empresa forjarà un estil propi que es diferenciï de la competència i que li permeti incidir directament en un mercat amb marques fortament consolidades. es
dc.description.abstract This project wants to study the possibility of launching to the market a new concept of ice cream shops where only handmade chocolate ice-creams will be offered. The added value of this project is to take advantage of the temptation towards this product in order to offer clients a range of cocoa from different parts of the world that vary in taste and smell depending on the region and the conditions in which it has been grown, aiming that they experience unique emotions in all their senses. The main challenge for us is the demonstration that there can be an unimaginable variety in such a uniform product. This project will be supported and provided by one of the leading cocoa multinationals called Callebaut, leaders in virtually all the countries and with the main headquarter in Zurich. So these are the creators of this range of products but until now, nobody has made available to customers in the format that our business will do, offering clients personal advice by our company professionals. Under de name of “Choice” (Chocolate and ice-cream) the company will forge its own style that differentiates itself from the competition allowing to influence directly in a market with such strongly consolidated brands. es
dc.format application/pdf es
dc.format.extent 76 p. es
dc.language.iso cat es
dc.rights Tots els drets reservats es
dc.subject.other Estudis de viabilitat es
dc.subject.other Gelats, sorbets, etc. -- Indústria i comerç es
dc.title "Choice" (Chocolate and Icecream) : Anàlisi de la viabilitat d'una empresa que ofereix gelats únicament elaborats amb xocolata es
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis es
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/closedAccess es

Files in this item

Show simple item record

Search RIUVic


Advanced Search

Browse

Statistics