DSpace/Dipòsit Manakin

Rebranding: Celler Vila Corona

Registre simple

dc.contributor Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació
dc.contributor.author Vivanco Bonamusa, Naia
dc.date.accessioned 2020-12-04T12:53:14Z
dc.date.available 2020-12-04T12:53:14Z
dc.date.created 2020-05
dc.date.issued 2020-05
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10854/6354
dc.description Curs 2019-2020 es
dc.description Premi Vicenç Fisas i Comella que atorga la Fundació La Farga al millor treball de Final de Grau (edició 2020)
dc.description.abstract La Conca de Tremp, ha estat un territori associat secularment a la vinya i al vi. Per la seva climatologia, orografia i geomorfologia, els conreus de la vinya, l’olivera i els cereals hi ha conviscut amb equilibri en el decurs dels segles. Però el de la vinya, per un seguit de raons, ha tingut unes característiques específiques que l’han convertit en un conreu rellevant i amb una incidència especial en l’economia, la societat i la cultura de la conca. La presència, encara avui, de celler i cups a les cases de molts pobles de la mateixa zona constitueix un testimoni inqüestionable d’aquest fenomen. Actualment, existeixen a la Conca de Tremp, diversos cellers que produeixen, embotellen i comercialitzen vi de reconeguda qualitat dins la denominació d’origen Costers del Segre, Subzona Pallars. I d’entre aquests, trobem el Celler Vila Corona, un petit negoci familiar que es troba a Vilamitjana, a pocs kilòmetres de la capital del Jussà. El Celler Vila Corona va ser durant molts anys un gran referent a la zona, i el símbol de resistència durant els anys de la Fil·loxera a Catalunya, al voltant de l’any 1900. Amb el pas del temps, el celler ha anat passant de generació en generació, i amb cada transició s’ha aconseguit un producte final més refinat i de major qualitat. Això i tot, avui en dia s’ha anat quedant cada cop més petit, degut principalment a dos factors: a l’aparició de nous cellers a la zona, i a la poca inversió del celler en comunicació. De fet, sempre ho ha fet tot la mateixa família, i si em permeteu l’anècdota, jo mateixa vaig ajudar amb deu anys a realitzar l’etiquetatge d’uns dels vins, el Tu Rai, amb una fotografia i una tipografia del Word. És per això, que el gran repte d’aquest projecte, és fer un rebranding del Celler que faci justícia a la qualitat dels seus vins i que permeti recuperar la quota de mercat perduda, posicionant el Celler Vila Corona com el que havia sigut, un gran referent del Pallars Jussà. es
dc.format application/pdf es
dc.format.extent 200 p. es
dc.language.iso cat es
dc.rights Tots els drets reservats es
dc.subject.other Construcció de marca (Màrqueting) es
dc.subject.other Publicitat -- Vi es
dc.title Rebranding: Celler Vila Corona es
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis es
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/openAccess es

Text complet d'aquest document

Registre simple

Buscar al RIUVic


Cerca avançada

Llistar per

Estadístiques