DSpace Repository

Tasting: menjar saludable vagis a on vagis

Show simple item record

dc.contributor Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar
dc.contributor.author Sampera Reig, Marta
dc.date.accessioned 2021-01-20T17:26:44Z
dc.date.available 2021-01-20T17:26:44Z
dc.date.created 2020
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10854/6476
dc.description Curs 2019-2020 es
dc.description.abstract Molts són els canvis que ha patit la societat durant els últims anys, canvis d’hàbits, de les jornades laborals, introducció de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), etc. El ritme de vida s’ha accelerat i són moltes les persones que han de menjar fora de casa, trobant dificultats quan aquest àpat es vol fer de forma saludable. La gran oferta d’establiments juntament amb la varietat d’oferta gastronòmica, complica molts cops la decisió del consumidor a l’hora d’escollir un establiment. És per això que hem creat Tasting, una plataforma digital gratuïta que neix arran la necessitat de donar resposta a totes aquelles persones que tendeixen menjar fora de casa i busquen una eina que els ajudi a trobar establiments on puguin seguir una alimentació saludable. es
dc.format application/pdf es
dc.format.extent 152 p. es
dc.language.iso cat es
dc.rights Tots els drets reservats es
dc.subject.other Aplicacions mòbils es
dc.subject.other Restaurants es
dc.title Tasting: menjar saludable vagis a on vagis es
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis es
dc.rights.accesRights info:eu-repo/semantics/closedAccess es

Files in this item

Show simple item record

Search RIUVic


Advanced Search

Browse

Statistics