Registro sencillo
dc.contributor |
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar |
|
dc.contributor.author |
Sampera Reig, Marta |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T17:26:44Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T17:26:44Z |
|
dc.date.created |
2020 |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10854/6476 |
|
dc.description |
Curs 2019-2020 |
es |
dc.description.abstract |
Molts són els canvis que ha patit la societat durant els últims anys, canvis d’hàbits, de les jornades laborals, introducció de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), etc. El ritme de vida s’ha accelerat i són moltes les persones que han de menjar fora de casa, trobant dificultats quan aquest àpat es vol fer de forma saludable. La gran oferta d’establiments juntament amb la varietat d’oferta gastronòmica, complica molts cops la decisió del consumidor a l’hora d’escollir un establiment.
És per això que hem creat Tasting, una plataforma digital gratuïta que neix arran la necessitat de donar resposta a totes aquelles persones que tendeixen menjar fora de casa i busquen una eina que els ajudi a trobar establiments on puguin seguir una alimentació saludable. |
es |
dc.format |
application/pdf |
es |
dc.format.extent |
152 p. |
es |
dc.language.iso |
cat |
es |
dc.rights |
Tots els drets reservats |
es |
dc.subject.other |
Aplicacions mòbils |
es |
dc.subject.other |
Restaurants |
es |
dc.title |
Tasting: menjar saludable vagis a on vagis |
es |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
es |
dc.rights.accessRights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
es |
Texto completo de este documento
Registro sencillo