DSpace/Dipòsit Manakin

Campanya de reposicionament de la gamma Vichy Catalan Sabores 0% Azúcares de Vichy Catalan

Registre simple

dc.contributor Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació
dc.contributor.author Gari Draper, Laura
dc.contributor.author Tutusaus Carreté, Xènia
dc.date.accessioned 2023-03-07T19:16:28Z
dc.date.available 2023-03-07T19:16:28Z
dc.date.created 2022-05
dc.date.issued 2022-05
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10854/7308
dc.description Curs 2021-2022 es
dc.description.abstract Aquest treball es basa en l'elaboració d'una campanya de reposicionament de la gamma de productes Vichy Catalan Sabores 0% Azúcares, de la marca de Vichy Catalan. El sector de les aigües amb gas indica una clara tendència cap al consum d'aquest producte i també cap a l'aigua amb gas de sabors. S'ha convertit en una preferència de consum degut a les seves qualitats saludables i propietats refrescants. D'altra banda, ha nascut una necessitat per part de la marca paraigua Vichy Catalan d'acostar-se a un target més jove i així ho ha demostrat amb el llançament de gammes de productes com Vichy Catalan Sabores 0% Azúcares. El problema sorgeix quan la campanya de comunicació d'aquesta línia no acaba de connectar amb el seu públic objectiu. D'aquí neix la proposta llançar una campanya de comunicació per tal de reposicionar la gamma Vichy Catalan Sabores 0% Azúcares en concret. L'objectiu és aconseguir que aquests productes es converteixin en una elecció prioritària entre el públic objectiu seleccionat a l'hora de consumir dins del sector HORECA i en un àmbit social. Per assolir aquests objectius, s'han determinat certes estratègies que s'adapten a cada fase de la campanya, dividida en tres onades, on s'aplica un nou concepte creatiu amb les accions pertinents per comunicar-lo. En definitiva, aquesta campanya aconseguirà, no només un reposicionament de la gamma Vichy Catalan Sabores 0% Azúcares en concret, sinó també un reposicionament global de la marca Vichy Catalan. S'aconseguirà dotar la marca d'aquesta personalitat més juvenil, fresca i trencadora i, per tant, més atractiva. es
dc.description.abstract This work is based on the development of a repositioning campaign for the Vichy Catalan Sugar-Free Flavors product range, part of the Vichy Catalan brand. The sparkling water sector shows a clear trend towards the consumption of this product and towards flavoured sparkling water in general. It has become a consumer preference due to its healthy qualities and refreshing properties. On the other hand, the umbrella brand Vichy Catalan has felt the need to reach out to a younger target and has demonstrated this with the launch of product ranges such as Vichy Catalan Sugar-Free Flavors. The problem arises when the communication campaign for this line fails to connect with its target audience. Hence the proposal launching a communication campaign to reposition the Vichy Catalan Sugar-Free Flavors range in particular. The aim is to make these products a priority choice among the selected target public when it comes to consumption in the HORECA sector and in a social environment. To achieve these objectives, certain strategies have been determined that are adapted to each phase of the campaign, divided into three waves, in which a new creative concept is applied with the relevant actions to communicate it. In short, this campaign will achieve not only a repositioning of the Vichy Catalan Sugar-Free Flavors range in particular, but also a global repositioning of the Vichy Catalan brand. It will give the brand a more youthful, fresh and groundbreaking personality and, therefore, a more attractive one. es
dc.format application/pdf es
dc.format.extent 298 p. es
dc.language.iso cat es
dc.rights Tots els drets reservats es
dc.subject.other Aigua -- Indústria i comerç es
dc.subject.other Campanyes publicitàries es
dc.title Campanya de reposicionament de la gamma Vichy Catalan Sabores 0% Azúcares de Vichy Catalan es
dc.type info:eu-repo/semantics/bachelorThesis es
dc.rights.accessRights info:eu-repo/semantics/closedAccess es

Text complet d'aquest document

Registre simple

Buscar al RIUVic


Llistar per

Estadístiques